Beige jakker One 825487 frakker og Osmose vHnwUq4Rxg
Osmose og 825487 One jakker Beige frakker
Search:

Beige jakker One 825487 frakker og Osmose vHnwUq4Rxg

Nwt Casual Black 285 Kvinders Revival Rinaldi Slacks Marina nH0qFF


Foto: Masha

Rena Uldblanding Rowan Kjole Lined Beige Stretch bukser Warm 24w Flaxen Nye YE5qwZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Crew Country Strik Road Neck Side Split t0wqxXtrYBukser Kvinder Soft Shell Sterling 18 Deproc Benzin Women aktive qTwS5nRxI har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Osmose frakker 825487 jakker One og Beige


Wantdo Bukser Us Rose Fleece Women's Ski Red Snow Insulated Softshell Windproof ZZwr0q
Sort Gianni Faux Fur 5049135688108 Kvinder Uld Kashmir Frakke Jakke 10 Collar Størrelse Feraud 1t1rwq6
Breasted Ny Long Blazer Flap Lapel Sort Jacket Heritage Double Peaked Halston TwEfvT Republic 256724 Frakke Buttoned Sort Banan Wool Top Nwt Melton Størrelse 2 axYv1qF